عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه اصفهان و دانشجوی دکترای حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی.
چکیده
حقوق اسرار تجاری از مباحثی است که از یک سو با حقوق مالکیت های فکری مرتبط است و از سوی دیگر به حقوق رقابت پهلو می زند، و همچنین با توجه به ماهیت خاص خود، در چارچوب حقوق اطلاعات قرار می گیرد.بسته به شرایط و نوع رابطه میان دارنده ی اطلاعات محرمانه و دیگران ، حمایت از اسرار تجاری به طرق مختلفی صورت می گیرد که شایع ترین آن، استفاده از قراردادهای محدود کننده و عمده ترین آن ها، قرارداد عدم رقابت، قرارداد عدم ترغیب و قرارداد رازداری است . این مقاله سعی دارد پس از تبیین مفهوم اسرار تجاری، به تحلیل مفهوم، شرایط اعتبار و شیوه ی حمایت از اسرار تجاری به وسیله قراردادهای محدود کننده در حقوق آمریکا،انگلستان، فرانسه و ایران بپردازد.
رهبری, ابراهیم. (1388). نقش قراردادهای محدود کننده در حمایت از اسرار تجاری مطالعه در حقوق آمریکا، انگلستان، فرانسه و ایران. فصلنامه تحقیقات حقوقی, 12(50), -.
MLA
ابراهیم رهبری. "نقش قراردادهای محدود کننده در حمایت از اسرار تجاری مطالعه در حقوق آمریکا، انگلستان، فرانسه و ایران", فصلنامه تحقیقات حقوقی, 12, 50, 1388, -.
HARVARD
رهبری, ابراهیم. (1388). 'نقش قراردادهای محدود کننده در حمایت از اسرار تجاری مطالعه در حقوق آمریکا، انگلستان، فرانسه و ایران', فصلنامه تحقیقات حقوقی, 12(50), pp. -.
VANCOUVER
رهبری, ابراهیم. نقش قراردادهای محدود کننده در حمایت از اسرار تجاری مطالعه در حقوق آمریکا، انگلستان، فرانسه و ایران. فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1388; 12(50): -.