تئوری منابع صوری، مبنای تنظیم قالبهای صوری حقوق بین الملل در بینش وضعی ارادی است. این تئوری از دو ویژگی بارز بر خوردار است: اول آنکه به بررسی منابع صوری- یعنی روشهای فنی ایجاد و اعتبار بخشیدن به قواعد حقوقی- اکتفا نموده و ریشه های اخلاقی، اجتماعی و سیاسی یا به عبارت دیگر به مبانی و علل مادی آنها توجه نمی کند. ویژگی دوم این تئوری، در تقدم و اهمیت خاص آن در تحلیل پدیده حقوقی است، زیرا از طریق مطابقت روش ایجاد قاعده با فنون و روشهای حقوقی وضع آن است که اعتبار و در نتیجه الزام تابعان حقوق نسبت به آن مشخص می شود. تعمیم این بینش به نظام بین المللی این حس را دارد که حقوق را از سیاست جدا می کند و تحلیل منظم آن را ممکن می سازد.
عنوان مقاله [English]
General principles of international law in the system of sources of public international law
فردروس, آلفرد و امیرارجمند, اردشیر . (1374). اصول کلی حقوق بین الملل در نظام منابع حقوق بین الملل عمومی. فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1(شماره 16-17), 341-358.
MLA
فردروس, آلفرد , و امیرارجمند, اردشیر . "اصول کلی حقوق بین الملل در نظام منابع حقوق بین الملل عمومی", فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1, شماره 16-17, 1374, 341-358.
HARVARD
فردروس, آلفرد, امیرارجمند, اردشیر. (1374). 'اصول کلی حقوق بین الملل در نظام منابع حقوق بین الملل عمومی', فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1(شماره 16-17), pp. 341-358.
CHICAGO
آلفرد فردروس و اردشیر امیرارجمند, "اصول کلی حقوق بین الملل در نظام منابع حقوق بین الملل عمومی," فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1 شماره 16-17 (1374): 341-358,
VANCOUVER
فردروس, آلفرد, امیرارجمند, اردشیر. اصول کلی حقوق بین الملل در نظام منابع حقوق بین الملل عمومی. فصلنامه تحقیقات حقوقی, 1374; 1(شماره 16-17): 341-358.